KVANTNA
ANALIZA

Kvantna analiza je nova naučna grana ili još bolje reći objedinjenje energetske i moderne, komplementarnih i alternativnih grana medicine. U zadnjih par decenija kvantna medicina se razvila zahvaljujući otkrićima telesnog elektro-magnetizma. Može se reći da je kvantna medicina simbioza holističkog tj. celovitog pristupa lečenju čoveka potpomognuta modernom tehnologijom.

Dijagnoza se zasniva na činjenici da zdravi organi ili delovi tela šalju zdrave vibracije (frekvencije), za razliku od bolesnih izobličenih talasa. Zahvaljujući modernoj tehnologiji danas smo u mogućnosti da merimo te vibracije, a zatim da ih terapeutski korigujemo, lečimo.

Otklanja bol različitog porekla, kao što su bol u leđima, glavobolja, sinusitis, alergija, čirevi, kardiovaskularni poremećaji, problemi kože (akni), dermatitis (ekcem) i mnogi drugi

Suplementi, lekovi, organski preparati, biohemijska homeostaza, patomorfologija, klasifikacija bolesti, mikroorganizmi, paraziti, alopatija, homeopatija, fitoterapija, kristaloterpija, hrana, alergeni, bahove kapi, pregled aure i čakri

Korišćenjem računarskog instrumenta na siguran, neinvazivan, bezbolan i efikasan način prikazuju se informacije o suptilnim promenama u telu i time obezbeđuju sredstva za regulisanje ovih problema.
Krajnji cilj je da vam pomogne da povećate relaksaciju, ublažite bol i pomognete telu I pojedinim organima da se brže regenerišu I iscele.


Ovaj uređaj skenira svaki organ i tkivo na ćelijskom nivou. Metoda se zasniva na analizi elektromagnetnih talasa mozga koji sadrže potpune informacije o celom organizmu.

Rezultati se mogu dobiti u obliku vizuelnih slika sa topografijom pogođenog područja, kao i grafičkim karakteristikama koje nam omogućavaju da vidimo sliku telesnog tkiva.
Naša analiza je 88% -92% tačna jer program omogućava operateru da istražuje lokalno i detaljno. 

Holistički pristup lečenju posmatra čoveka i život a samim tim i zdravstvene probleme kao splet energetskih oblika i vibracija, koji su opet u stalnoj promeni i dinamičkom (dis)balansu. Stimulusi, elektromagnetni impulsi, frekvencije, koji se šalju u telo u toku terapije zapravo stimulišu telo na samoizlečenje.

1. Kompleksnu analizu svih organa i sistema ljudskog tela

2. Kardiovaskularni sistem

3. Gastrointestinalni trakt

4. Genitalno-urinarni sistem

5. Mišićno-koštani sistem

6. Respiratorni sistem

7. Endokrini sistem

8. Oči I uši – vizuelni I slušni organi

9. Nervni sistem

10. Biohemijsku analizu krvi bez interferencije 

11. Infekciju u organima i sistemima – virusi, bakterije, gljivice, protozoe, infekcije parazitima itd. (Stafilokoki i streptokoki, trihomone, hlamidija, plazma uree i tako dalje) 

12. Kvalitativnu procenu nivoa hormona, nadbubrežne žlezde, hipofize, pankreasa, štitaste žlezde, gonade 

13. Nivo imuniteta 

14. Dijagnozu alergije 

15. Medicinsko testiranje (individualna selekcija lekova) 

16. Hromozomnu dijagnozu 

17. Laboratorijsku analizu (krvna slika, biohemijski parametri, hormoni, elementi u tragovima) 

18. Strah, različita emocionalna stanja itd ….

1. Alergije 

2. ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) – Hiperaktivnost 

3. Akutne zarazne bolesti 

4. Bronhijalna astma 

5. Autoimune bolesti 

6. Degenerativne organske bolesti 

7. Reumatske bolesti 

8. Artroze, Artritis 

9. Ginekološki poremećaji kao što su: bolna menstruacija, hormonski disbalans, prednatalni tretman 

10. Imunodeficijencija različitog porekla 

11. Postvakcinalne komplikacije 

12. Intoksikacija I toksični stres 

13. Glavobolja i migrena 

14. Mišićni i parazitni poremećaji 

15. Sve vrste bola 

16. Neurodermatitis i ekcem 

17. Sportske povrede 

18. Metaboličke bolesti 

19. Pre i postoperativni tretman 

20. Sekundarni virusni poremećaji 

21. Urološki poremećaji 

META – Terapija otklanja bol različitog porekla, kao što su bol u leđima, glavobolja, sinusitis, alergija, čirevi, kardiovaskularni poremećaji, problemi kože (akni), dermatitis (ekcem) i mnogi drugi. Pomaže telu da bolje odgovori na zdravstvene probleme, toksine i alergene i efikasno ih eliminiše. Neutrališu se uzročni faktori organskih poremećaja, kao što su: hronični stres i poremećaji centralnog nervnog sistema. 


META – terapija je neinvazivna, bezbolna I jača imuni sistem. Takođe je bezbedna za trudnice I decu.


Terapeutske sesije traju oko 15-20 minuta. Potrebno je ponoviti sesiju u zavisnosti od bolesti. Obično je potrebno 5-10 sesija da bi se dobili zadovoljavajući rezultati.

Za prevenciju se preporučuje jedna sesija (5-6 organa po sesiji) svakog dana, ukupno 10 sesija u roku od 25 dana. Preporučuje se da se nakon tretmana napravi pauza 1 mesec , nakon čega se sesije mogu ponoviti.


U lečenju bolesti se preporučuju sesije 7 dana u kontinuitetu (lečenje 5-6 organa tokom jedne sesije). Predlaže se pauza od 2 do 3 nedelje, a zatim se lečenje nastavlja.

Programe za analizu koje nudi ovaj aparat su: suplementi I lekovi, organski preparati, biohemijska homeostaza, patomorfologija I klasifikacija bolesti, mikroorganizmi I paraziti, alopatija, homeopatija, fitoterapija, kristaloterpija, hrana, alergeni, bahove kapi, pregled aure I čakri.

Aura je elektromagnetno polje koje okružuje svako živo biće i manifestuje se u fizičkom polju kroz različite boje koje okružuju telo. Ovo elektromagnetno polje može pružiti informacije o emotivnom stanju osobe, stanju svesti i nivou zdravlja pojedinačnih organa.


U ljudskom telu postoji sedam velikih emergetskih centara ili drugačije nazivano, čakri. Čakre su energetski centri, za obradu energije, a sistem čakri (koji se sastoji od sedam glavnih čakri) je naša energetska veza sa područjem čiste svesti i naše duhovne suštine. Energetske operacije u njima su ono što čini svaki aspekt našeg telesnog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog života. Svaka od sedam glavnih čakri, ili centara primarne energije, ima svoj karakter, svoju boju i odgovara jedinstvenom aspektu našeg bića.

17D NLS uređaj pristupa ovim energetskim centrima na kvantnom nivou i pruža adekvatnu dijagnostiku a potom i terapiju.