LETNJA RADIONICA PRIRODNE KOZMETIKE ZA NEGU KOŽE - 16. JUN 2024.

Beograd

Ruska 1, Senjak

trajanje radionice 12-16h

Radionica ručne izrade prirodne kozmetike organizuje Uduženje “Oriša” koje se bavi edukacijom i promocijom prirodne nege i zdravih stilova života. Ova radionica je prava prilika da naučite kako da sami kod kuće napravite zdrave preprate za negu kože od biljnih ulja na jednostavan, lak i brz način

Ovo je prava prilika da naučiš kako da kod kuće napraviš zdrave preprate za negu kože od biljnih ulja na jednostavan, lak i brz način.

Ova radionca će vam pružiti bazično (osnovno) znanje ako želite da se bavite izradom i proizvodnjom prirodne kozmetike ili ako se već bavite izradom, upotpuniće, obogatiti i proširiti ga.

Zato na svoju kožu i kožu svoje dece stavite samo ono što smete i da pojedete i tako ćete biti sigurni da ste joj pružili najzdraviju negu. A preparate koji će se izradjivati na radionici su upravo to – JESTIVI!

Radionica se sastoji iz dva dela – teorijska i praktična nastava

BROJ MESTA JE OGRANIČEN

prvi Deo - Uvodno predavanje

BILJNA I ETERIČNA ULJA I NJIHOVA PRIMENA

Upotreba ulja u odnosu na tipove i stanja kože. Sastav ulja i stepen lekovitosti u primeni.

PRIRODNA KOZMETIKA I NJENE KARAKTERISTIKE

Razlika izmedju prirodne i komercijalne kozmetike. Sirovine koje se koriste u izradi prirodne kozmetike.

FIZIOLOGIJA, GRADJA I FUNKCIJA KOŽE

Da bi znali da napravimo odgovarajući preparat za negu, potrebno je poznavati gradju i funkciju kože i njenu osnovnu ulogu.

Drugi Deo - Praktična nastava na kojoj se izradjuju 4 preparata

SAPUN NA BAZI BILJNIH ULJA

BLAGA I NEIRITIRAJUĆA NEGA

HIDRANTNA KREMA ZA LICE

HIDRATACIJA I NEGA

KREMA ZA SUNČANJE

NEGA I ZAŠTITA KOŽE OD UV ZRAKA

LOSION POSLE SUNČANJA

DVOFAZNA EMULZIJA ZA HIDRATACIJU I NEGU KOŽE

Izrada vaše spostvene kozmetike je jedno fantastično iskustvo. 
Ne samo zato što je zabavno, motivišuće i lako, već zbog inzvanrednih sastojaka koji se ne mogu ni sa čim porediti – 100% prirodnim biljnim uljima, svežom cvetnom vodom – hidrolatom, egzotičnim biljnim puterom i mirisnim etarskim uljima.

Ovaj radionica će vam pomoći da postanete formulator prirodne kozmetike i najbolji način da to započnete je učenje o sastojcima sa kojima ćete raditi.

Priroda nudi fantastične mogućnosti za našu formulaciju prirodne kozmetike. Biljke sadrže sastojke koji sarađuju i u sinergiji su jedni sa drugima. 
Skoro je nemoguće kombinovati sintetičke sastojke koji bi oponašali tako kompleksnu biljnu simfoniju i zato je pravljenje sopstvene prirodne kozmetike tako uzbudljivo.
Prvo, zajedno ćemo proći kroz našu formulu za slaganje 100% prirodnih sastojaka, koja će vam pomoći da razumete postupak izrade i upoznate se sa sirovinama sa kojima ćete raditi. 
Nećete verovati koliko je prosto klasifikovati prirodnu formulaciju. I jednom kada naučite, nećete verovati kako glatko sve ide.

Sledeće, pogledaćemo najbolji način da se započne formulisanje, u kome ću vam pokazati kako da napravite vase proizvode. Kada pričam sa ljudima koji se nisu edukovali na Oriša radionicama i kursevima, a onda dođu da uče sa nama, svi kažu da su doživeli lampica efekat, a ja ću pomoći da i vi imate te iste momente.

Radionica prirodne kozmetike je namenjen svima koji žele prirodno negovati kožu, bez obzira na predznanje, godine, pol, kao i stanje kože. Kozmetika visokog kvaliteta iz kućne radinosti, vam pruža mogućnost kreiranja individualnih kozmetičkih preparata.

SADRŽAJ PROGRAMA

IZRADA VISOKOKVALITETNIH PRIRODNIH PREPARATA

Zato na svoju kožu i kožu svoje dece stavite samo ono što smete i da pojedete i tako ćete biti sigurni da ste joj pružili najzdraviju negu.
A preparate koje ćemo praviti na radionicama su upravo to – JESTIVI!

sastojci kojima se izrađuju preparati

BILJNA I ETERIČNA ULJA

Biljna i eterična ulja neguju i hrane kožu zahvaljujući visokom sadržaju nezasićenih masnih kiselina, lecitina, flavonoida i vitamina

HIDROLATI I OSTALE SIROVINE

Hidrolati su lekovite cvetne vodice koje će doprineti boljoj hidrataciji kože, dodatno osvežiti i tonizirati kožu

Dobijate Potvrdu o završenoj radionici (obuci)

Skripta „Holistički pristup lepoti i zdravlju“         Recepte i uputstvo za izradu preparata

ŠTA dobijaš završetkom radionice?

ZNANJE

Neprocenjivo znanje i veštine izrade visoko kvalitetnih prirodnih preparata

UŠTEDA

Finansijsku uštedu i nezavisnost o komercijalnoj kozmetici

ISKUSTVO

Mogućnost izrade prirodnih proizvoda kao vrednih unikatnih poklona

KREATIVNOST

Kozmetika iz kućne radinosti vam pruža mogućnost kreiranja individualnih kozmetičkih preparata.

Radionicu vodi

Tatjana Čopa – dipl. kozmetičarka, fitoterapeutkinja i terapeutkinja kvantno-informacionih sistema - kvantna medicina Nakon završenih strukovnih studija Visoke medicinske škole (kozmetički smer) i stažiranja na odeljenju dermatovenerologije, svaki slobodni trenutak koristila je da svoje znanje dopunjuje metodama prirodne i alternativne medicine na raznim seminarima, obukama i edukacijama. Završila je školu Fitoterapije pri Udruženju „Quanttes“ – Centar za alternativnu medicinu i Srpskom lekarskom društvu i postala sertifikovani Fitoterapeut, kao i Kvantnu medicinu – Kvantno informacione sisteme. Predaje "Aromaterapiju u kozmetologiji" u Srpskom lekarskom društvu u sekciji za fitoterapiju. Oduvek je bila očarana biljkama i njihovim delovanjem na ljudski organizam, tako da dosta vremena provodi u prirodi gde uz pomoć duhovne prakse prepoznaje njihovu energiju i moć lekovitih sastojaka. Danas sva svoja znanja koristi za izradu Oriša -100% prirodne kozmetike u okviru svog Udruženje "Oriša" koje se bavi afirmisanjem i unapređivanjem holističkog pristupa zdravlju i lepoti, kao posebnog pristupa čoveku, koje uključuje priznate metode alternativne i prirodne medicine: fitoterapiju, aromaterapiju, primenu biljnih i eteričnih ulja, shvatajući ljudsko zdravlje i čoveka kao celinu, pružanjem informacija i kontinuirane edukacije. Može se pohvaliti time da sa puno ljubavi, pažnje i predanosti radi posao koji je u potpunosti ispunjava

Prijavi se i rezerviši svoje mesto sada!

VAŠA INVESTICIJA

18.000 RSD
Plaćanje iz dva dela. Uplata rezervacije je 8000rsd. Preostali iznos (10000rsd) se plaća dolaskom.

Za rezervacije i informacije o radionici:

E-MAIL: info@orisanega.com

mob: +381642559490

fb: Oriša – 100% prirodna nega

Prijava za radionicu